Home » Over ons » Hoe werken we?

Hoe werken we?

U kunt uw vraag aan het Erfgoedloket Groningen stellen via ons telefoonnummer (050 313 27 09), per e-mail, of via het contactformulier op onze website. Natuurlijk kunt u ook bij ons langskomen in ons monumentale pakhuis Libau aan de Hoge der A 5 in Groningen. In verband met de Corona-pandemie is bezoek op locatie momenteel alleen in uitzonderlijke gevallen op afspraak mogelijk. Wij bieden ter vervanging de mogelijkheid tot beeldbellen. Het Erfgoedloket is op werkdagen van 9 tot 17 uur bereikbaar.

 

Afhandeling van vragen

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, registreren wij uw vraag in onze database. Daarna ontvangt u een e-mail ter bevestiging waarin kort wordt aangegeven wat uw vraag is en over welk pand uw vraag gaat. Ook wordt in de e-mail aangegeven onder welk dossiernummer uw vraag in behandeling is genomen. Zo kunnen wij u weer goed verder helpen als u aanvullende vragen heeft.

Eén van onze erfgoedadviseurs neemt binnen enkele werkdagen contact met u op voor het beantwoorden van uw vraag, of om aan te geven welke vervolgstappen er worden ondernomen.

Natuurlijk hebben wij op onze website ook veelgestelde vragen en antwoorden (FAQ) staan. Daarnaast vindt u op onze website relevante publicaties en links en we delen informatie via Facebook en Twitter.