Home » Nieuws » Veel bezoekers bij inloopbijeenkomst Erfgoedloket Groningen

Veel bezoekers bij inloopbijeenkomst Erfgoedloket Groningen

Eindelijk was het weer zover en konden we weer een openbare inloopbijeenkomst houden met onze partners, zoals de Vereniging Groninger Monument Eigenaren, Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed, Nationaal Restauratiefonds, Stut-en-Steun, Monumentenwacht Groningen, de provincie en gemeenten in het bevingsgebied. Een bijeenkomst  voor de eigenaren en bewoners van erfgoedpanden waarbij er volop gelegenheid is voor het stellen van vragen aan de aanwezige partijen. Goed om te zien dat zo’n 125 mensen naar Winschoten kwamen om hun vragen voor te leggen. Vooral veel drukte bij de medewerkers van de provincie en de gemeente Oldambt. We hopen dat alle vragen naar tevredenheid zijn beantwoord.

Was u niet in de gelegenheid om te komen, stuur ons dan gerust een mail of bel, u vindt de contact gegevens hier. Neem ook eens een kijkje in de kennisbank op onze website.
In het voorjaar van 2023 houden we weer een inloopbijeenkomst, houd voor meer informatie daarover onze nieuwsbrief in de gaten. Graag tot ziens!