Home » Nieuws » Gezocht: kennis over verduurzamen van woningen of boerderijen

Gezocht: kennis over verduurzamen van woningen of boerderijen

We gaan aan de slag met duurzaamheid en hebben daarbij uw hulp nodig! Heeft u of kent u verduurzaamde woningen of boerderijen in Groningen? Dan horen wij het graag, zo kunnen wij weer van u leren en die kennis vervolgens delen. Meld u aub aan via info@erfgoedloketgroningen.nl. Het hoeft overigens niet per se een monument te zijn.

De komende maanden gaat Erfgoedloket Groningen samen met De Groene Grachten en Energieloket Groningen een Groene Menukaart maken voor de hele provincie Groningen. Met daarop herkenbare Groninger type monumenten. Dat betekent dat, over enige tijd, u op de menukaart allerlei adviezen kunt vinden als het gaat om verduurzaming van uw monumentale pand.

Nieuwsgierig? Neem dan alvast een kijkje op deze site, dan krijgt u een idee van wat u binnenkort kunt verwachten, maar dan dus gericht op Groninger monument types. Meer informatie volgt in de loop van dit jaar.

Wilt u nu alvast informatie over verduurzaming van uw pand, neem dan contact op en wij bespreken, samen met de Monumentenwacht Groningen, graag uw opties. En houd onze website en nieuwsbrief in de gaten voor meer info over de lanceringsdatum van de Groene Menukaart.