Home » Nieuws » 11 maart bijeenkomst ‘Erfgoed onder de Omgevingswet’ & Erfgoedloketfair op 3 juni

11 maart bijeenkomst ‘Erfgoed onder de Omgevingswet’ & Erfgoedloketfair op 3 juni

Pak de agenda er maar bij, want er staan wat interessante activiteiten gepland!

Op 3 juni houden wij gedurende de middag en avond een Erfgoedloketfair. Dit keer maken we er een groot digitaal evenement van: een online beursterrein waar organisaties en (erfgoed)bedrijven zich presenteren en waar diverse kennissessies worden gehouden. Het hoofdthema is verduurzaming en mogelijk kunnen we zelfs al de Groene Menukaart voor onze provincie lanceren.

Deze online Erfgoedloketfair is niet alleen voor erfgoedeigenaren interessant, maar zeker ook voor mensen werkzaam op het gebied van erfgoed. Suggesties voor deze fair zijn nog van harte welkom, bijvoorbeeld als het gaat om een onderwerp wat je graag besproken wilt hebben. Ben je deskundige? Of ken je of ben je werkzaam voor een bedrijf of organisatie die zich op onze fair zou willen presenteren? Neem dan vooral contact op via info@erfgoedloketgroningen.nl. Wellicht kunnen we er in het programma ruimte voor inbouwen. Binnenkort op onze website meer informatie over de fair.

Online bijeenkomst 11 maart: Erfgoed onder de Omgevingswet

De noordelijke steunpunten voor cultureel erfgoed organiseren in samenwerking met de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed een online bijeenkomst over de ontwikkelingen rond de Omgevingswet in het algemeen en de samenhang met erfgoed in het bijzonder. Tijdens deze bijeenkomst geven wij een update over de stand van zaken en is er ruimte om vragen te stellen aan de specialisten op het gebied van wet- en regelgeving.

Het programma op 11 maart is van 13.30 tot 15.30 uur, via Webex. Je bent van harte welkom om deel te nemen! Meld je dan wel even aan via aanmeldingen@libau.nl dan kunnen wij er voor zorgen dat je de inloglink ontvangt.